Returnpolicy

RÜCKFAHRANWEISUNGEN

Schritt 1: Online-Rückmeldung
- Vul de retouraanschmelzen .

Schritt 2: Artikel verpacken
- Verpak de items
- Vermeld op de verzenddoos/verzendverpakking duidelijk het postadres: ADRES>>>>>>

Schritt 3: Verzend je pakket
- Lever je pakket in bij een PostNL pakketpunt.

(Bewaar altijd de Track & Trace van je retourzending!)

RETOURVOORWARDEN
Ist je bestelling toch niet helemaal naar wens of wil je een andere maat proberen? Dat kan! Meld als eerste online je retour bij ons aan. Selecteer hier de items die je wil terug sturen. Verpak daarna de items in de originele verpakking. Vermeld het postadres van Your Dreamdress duidelijk op het retourpakket en breng je pakketje naar een pakketpunt. Hier ontvang je de track & trace van je pakket, bewaar deze altijd goed totdat wij je retourzending hebben ontvangen.

Items die worden geretourneerd, moeten ongedragen, ongewassen zijn (zonder vlekken of sporen van deodorant, make-up of tekenen van slijtage) met aangehechte labels om in aanmerking te komen voor retournering. Er ist een retourbeleid van 14 dagen dat begint op de dag dat u het artikel ontvangt. Artikelen die na 14 dagen wurden geretourneerd, wurden niet geaccepteerd.

SALE artikelen / afgeprijsde artikelen mogen niet worden geretourneerd.

WAS ZIJN DE KOSTEN VAN RETOURNEREN?
De kosten voor het terug sturen van je bestalling of een deel van je bestalling zijn voor eigen rekening. Voor verzending in Nederland kunnen de verzendprijzen gevonden worden op postnl.nl. Voor verzendingen vanuit het buitenland naar Nederland, wordt verwezen naar de websites van lokale postpakketaanbieders.

KAN IK MIJN BESTELLING OMRUILEN?
Je kan de bestelde items gratis omruilen voor hetzelfde item in een andere kleur of maat. Het is dus niet mogelijk om ander item te kiezen die niet in de bestelling zit, alleen een andere maat of kleur van een item uit de bestelling kan verwerkt worden. Retour- en verzendkosten zijn voor jouw rekening.

HOE LANG HEB IK DE TIJD OM MIJN BESTELLIN TERUG TE STUREN?
Je hebt 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je online retouraanmelding te doen en het pakket bij de pakketbezorger aan te bieden.

HEBBEN JULLIE MIJN RÜCKKEHR ONTVANGEN?
Je ontvangt van ons direct een mailtje wanneer wij jouw retourzending hebben afgehandeld.