Returnpolicy

INSTRUCTIONS DE RETOUR

Étape 1 : fusion des retours en ligne
- Vul de retouraanmelding in.

Étape 2 : Préparation des articles
- Verpak d'articles
- Vermeld op de verzenddoos/verzendverpakking duidelijk het postadres : ADRES>>>>>>

Étape 3 : Verzend je pakket
- Lever je pakket in bij een PostNL pakketpunt.

(Bewaar altijd de Track & Trace van van je retourzending!)

RETOURVOORWAARDEN
Est-ce que je bestelling toch niet helemaal naar wens of wil je een andere maat proberen ? Ça peut ! Meld als eerste online je retour bij ons aan. Selecteer hier de items die je wil terug sturen. Verpak daarna de items in de originele verpakking. Vermeld het postadres van Your Dreamdress duidelijk op het retourpakket en breng je pakketje naar een pakketpunt. Hier ontvang je de track & trace van je pakket, bewaar deze altijd goed totdat wij je retourzending hebben ontvangen.

Les articles die worden geretourneerd, moeten ongedragen, ongewassen zijn (zonder vlekken de sporen van deodorant, maquillage de tekenen van slijtage) ont rencontré des étiquettes aangehechte om in aanmerking te komen voor retournering. Er is een retourbeleid van 14 dagen dat begint op de dag dat u het artikel ontvangt. Artikelen die na 14 jours worden geretourneerd, worden niet geaccepteerd.

SALE artikelen / afgeprijsde artikelen mogen niet worden geretourneerd.

QU'EST-CE QUE ZIJN DE KOSTEN VAN RETOURNEREN ?
De kosten voor het terug sturen van je bestelling of een deel van je bestelling zijn voor eigen rekening. Voor verzending in Nederland kunnen de verzendprijzen gevonden worden op postnl.nl. Voor verzendingen vanuit het buitenland naar Nederland, wordt verwezen naar de sites Web van lokale postpakketaanbieders.

KAN IK MIJN MEILLEUR OMRUILEN ?
Je kan de bestelde items gratis omruilen voor hetzelfde item in een andere kleur of maat. Het is dus niet mogelijk om ander item te kiezen die niet in de bestelling zit, alleen een andere maat of kleur van een item uit de bestelling kan verwerkt worden. Retour- en verzendkosten zijn voor jouw rekening.

HOE LANG HEB IK DE TIJD OM MIJN BESTELLIN TERUG TE STUREN ?
Je hebt 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om je online retouraanmelding te doen en het pakket bij de pakketbezorger aan te bieden.

HEBBEN JULLIE MIJN RETOUR ONTVANGEN?
Je ontvangt van ons direct een mailtje wanneer wij jouw retourzending hebben afgehandeld.